Etusivu Myymälä Kauppahalli Yritys Yhteystiedot

Myymälämme sijaitsee Taipaleessa Viitostien varressa n. 12 km Iisalmesta etelään. Myymälän palvelutiskistä löydät laadukkaat tuorelihatuotteet ja herkulliset lihajalosteet kuten leikkeleet ja makkarat sekä Pekan Palvin palvit ja hyytelöt. Meiltä löydät myös perinneherkkuja, kuten mustikka- tai kalakukkoja. Mittatilauksena saat meiltä myös juhlalihat mukaan lukien rosvopaistit, ulkofileet ja varrassiat.

Kahviossa voit nauttia tuoreita itsetehtyjä leivonnaisia kahvin kera ja tehdä ostoksia myymälän suoramyyntipaikassa, jossa on tarjolla noin 60 lähiseudun tuottajan ja pienyrittäjän tuotteita. Tuotteina ovat mm. leivät, säilykkeet, jauhot, hunajat, ym. Yhteistä tuotteille on se että ne eivät ole suuria massatuotteita vaan laadukkaita maaseudulla tehtyjä elintarvikkeita.

Myymälän palvelut ovat saavuttaneet suuren suosion tilausajo-bussien levähdyspaikkana. Kahvioon mahtuu kerralla isompikin määrä matkantekijöitä ja heitä palvellaan ripeästi. Ryhmien on mahdollista tilata etukäteen myös tilausruokapalveluita. Uutuutena myymälässä on tarjolla arkisin myös lounasruokaa.

Aukioloajat
Arkisin 8 - 17
Lauantaisin 8 - 15
Sunnuntaisin 12 - 17

Puh. 017 - 744 178

Myymälän sijainti kartalla