Etusivu Myymälä Kauppahalli Yritys Yhteystiedot

Historiaa

Väisästen tila on sukutila jossa on harjoitettu maidontuotantoa aina vuoteen 1975 asti. Tällöin tilaa alettiin siirtää vähitellen sikatilaksi. Tilakoko ja lihantuotanto kasvoivat ajan myötä ja tällöin heräsi myös ajatus oman sikalan tuotteiden jatkojalostamisesta. Kotitarveteurastusta oli suoritettu lähes koko ajan, mutta nyt sitä alettiin kehittää suunnattavaksi myös asiakkaille. Alkuperäisenä tarkoituksena oli lisätä tuotantoa ja liiketoimintaa siinä määrin, että pystyttäisiin turvaamaan työpaikat perheelle omalla maatilalla ja suorittaa itse omasta sikalasta tulevien sikojen teurastus ja jatkojalostus.

Monivaiheisen kehityksen tuloksena vuonna 1993 valmistui nykyaikainen tilateurastamo. Myös tilan oman tuotannon suoramyynti alkoi.

Suoramyynnin vilkastumisen johdosta alkoivat teurastamon yhteyteen varatut myyntitilat muodostua pieniksi. Vuonna 1996 valmistunut kahvio-myymälä mahdollisti paremmat tilat myynnin edistämiseen ja tarjonnan monipuolistamiseen.

Nykyinen toiminta ja palvelut

Nykyisin tilalla suoritetaan viljanviljelyä, teurastusta, lihanleikkausta, lihan jatkojalostusta, suolausta/marinointia ja kahvio-/tilausruokapalveluja. Tilan omissa teurastustiloissa suoritetaan rahtiteurastus. Yleisimpiä rahtiteuraita ovat siat, lampaat ja villisiat. Mittatilaustyönä valmistamme juhlalihat kuten rosvopaistit, ulkofileet ja varrassiat. Vuokraamme myös yleisögrillejä tai tulemme tarvittaessa grillaamaan itse.

Jatkojalostustiloissa suoritetaan lihan leikkaus, kinkkurullien teko ja allassuolaus. Lihan leikkauksessa pystytään ottamaan asiakkaan toiveet huomion ja tuote pyritään tekemään valmiiksi asti mahdollisimman joustavasti.

Kun tarvitset liha-alan ammattilaisen palveluita, ota yhteyttä 017 - 744 178